Retour  - Volver


L'escalivada d'en Miquelet

Pebrots vermells
Pebrots verds
Esverginias
Tomaquets
Oli d'oliva
Vinagre
Sal y pebre
 

 

  • Preparar un foc amb branques o fustes.
  • Amb les cendres cobrir les hortalitzes enteres fins la cocció.
  • Treure tot de la cendre i quan la temperatura ho permiti, treure les pells.
  • Tallar en bandes llargues.
  • Amanir amb oli d'oliva, pebre, vinagre i sal.

Bon profit…

flores.gif (3171 octets)

El sabor que guardo en el meu paladar no l'olvido.Quantes i quantísimes vegades recordo els meus temps d'antanys, tants anys i si més no en la meua ment son presents i encara els anyoro.
Els meus fills i nets estàn al corrent de les terres que el meu pare cultivava am esforç per la familia.
En el camp ens adjuntavan els dotze germans, pare i mare per saborir l'escalivada del seu hort.
Encara en aquest segle aquell gust tant llunyà i a la vegada tant aprop, el somio amb nostalgia.

Miguel de Lleida, Albertville (73) 

Gracies per la traducció al català a Pablo i Maribel de Barcelona

Para volver al principio de la página